Bonistraat 16

Utrecht
€ 375.000,- k.k.
3 kamers
2 slaapkamers
76 m2
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Tussenwoning

Omschrijving

**GEZIEN DE ENORME BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING, ZIJN DE KIJKDAGEN VOLGEBOEKT EN HANTEREN WIJ EEN RESERVELIJST. INDIEN U VOOR DEZE WONING OP DE RESERVELIJST WILT KOMEN KUNT U ONS MAILEN. BIJ VOORBAAT DANK**.

SFEERVOLLE TUSSENWONING MET TUIN EN BERGING

Deze mooie tussenwoning is nagenoeg geheel gerenoveerd. De woonkamer is voorzien van een mooie nieuwe laminaatvloer en een halfopen keuken voorzien van inbouwapparatuur. De sanitaire voorzieningen zoals het toilet en de badkamer zijn eveneens recent vernieuwd. Tevens is de elektra en het leidingwerk grotendeels vervangen. Kortom een zeer comfortabele woning op een mooie plek!

LIGGING

Gelegen in de woonwijk Lombok met in de directe omgeving diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op loopafstand van het prachtige Majellapark en het Park Oog in Al. Op zomerse dagen is het stadstrand SOIA (Strand Oog in Al) en bijvoorbeeld het gezellige terras van Buurten in de voormalige Cereolfabriek op korte afstand gelegen. Tevens zijn er verschillende sportscholen, kinderdagverblijven en basisscholen in de buurt. De binnenstad is binnen 10 minuten fietsen bereikbaar en de bus naar de stad of Centraal Station stopt op nog geen 150 meter van de woning. Met de auto zijn de uitvalswegen A12, A2 of A27 snel bereikbaar.

INDELING

Begane grond: entree/hal; ruime woonkamer met erker, openslaande deuren en trapopgang naar 1e verdieping. Half open keuken voorzien van inbouwapparatuur; toiletruimte met fonteintje en aansluiting voor een wasmachine. Via de keuken en de woonkamer is er toegang naar de zonnige tuin met ruime berging en achterom.

1e verdieping:
Overloop met praktische inloopkast; slaapkamer aan de voorzijde en een slaapkamer aan de achterzijde; badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.

De slaapkamer aan de achterzijde is niet voorzien van laminaat of vloerbedekking. Stopcontacten zijn (in afwijking van de foto) inmiddels afgemonteerd.

Vrijblijvende informatie.

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Status: Verkocht
Koopprijs: € 375.000,-
Bouwvorm
Soort: Eengezinswoning
Type: Tussenwoning
Bouwvorm: Bestaande bouw
Liggingen: Aan rustige weg, In centrum, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte: 76 m2
Perceel oppervlakte: 98 m2
Inhoud: 265 m3
Aantal kamers: 3
Aantal slaapkamers: 2
Energie
Isolatievormen: Dakisolatie, Dubbelglas
Verwarming: CV ketel
Bouwjaar: 2021
Buitenruimte
Tuin: Achtertuin
Hoofdtuin: Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte: 45 m2
Positie: Zuidoost
Achterom: Ja
Bergruimte
Soort: Vrijstaand steen
Parkeergelegenheid
Garage: Geen garage
Overig
Permanente bewoning: Ja
Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed
Huidig gebruik: Woonruimte
Huidige bestemming: Woonruimte
Lees meer