Je huis verkopen in Utrecht

Wil je je huis in regio Utrecht verkopen? Bij De Bree Makelaars combineren we jarenlange ervaring met een frisse blik. We zorgen dat jouw woning de juiste aandacht krijgt en begeleiden je soepel door het hele proces. Vrijblijvend stellen we samen met jou een verkoopplan op dat echt bij je past.

Weten wat je huis waard is?

Onze verkoopmakelaars in Utrecht hebben al jaren ervaring in het verkopen van huizen in omgeving Utrecht. Wij snappen dat opbrengst een cruciale rol speelt. Daarom bieden wij een vrijblijvende waardebepaling van je woning aan. Zo geven we jou meer inzicht in de potentie van je huis. Ook biedt het een mooie kans om elkaar beter te leren kennen. Geheel zonder verplichtingen, puur gericht op jouw wensen en mogelijkheden.

Zo verkopen we jouw woning.

Ons stappenplan voor tevreden huiseigenaren.

Klantreviews

Deze klanten gingen je voor.

Zorgeloos de beste prijs voor je huis

Wil jij je huis in regio Utrecht verkopen? Bij De Bree Makelaars zorgen we voor de beste prijs voor jouw woning.. Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken? 
Vul je contactgegevens in via het onderstaande formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Samen bespreken we de wensen rondom de verkoop van jouw huis.

Veelgestelde vragen over het verkopen van je huis in regio Utrecht

Is een verkoopmakelaar in Utrecht verplicht?

Nee, het inschakelen van een verkoopmakelaar is niet verplicht wanneer je jouw huis in Utrecht wilt verkopen. Je kunt je woning dus verkopen zonder de hulp van een verkoopmakelaar. Toch kiezen de meeste mensen wel voor een verkoopmakelaar. Hier zijn verschillende redenen voor. Zo heeft een verkoopmakelaar ervaring in de markt, ervaring met onderhandelen en heeft de verkoopmakelaar een breed netwerk van potenti√ęle kopers en andere makelaars

Wat zijn de kosten van een verkoopmakelaar in Utrecht?

Er zijn verschillende manieren waarop je een verkoopmakelaar kunt betalen. In de meeste gevallen wordt er betaald op basis van een afgesproken vergoeding, dit noemen we ook wel een courtage. Ander mogelijkheden zijn via een percentage van de verkoopprijs of via een vast uurtarief.

Kan een aankoopmakelaar ook verkoopmakelaar zijn?

Ja, een aankoopmakelaar kan ook een verkoopmakelaar zijn. Hoewel ze verschillende rollen vervullen, is het mogelijk dat een makelaar zowel actief is als aankoopmakelaar en verkoopmakelaar. Het is wel belangrijk dat de makelaar transparant is over zijn of haar dubbelrol om mogelijke belangenconflicten te voorkomen. Het is echter niet toegestaan om beide rollen te vervullen bij dezelfde transactie.