Jacob Geelstraat 20

Utrecht
€ 649.000,- k.k.
5 kamers
4 slaapkamers
113 m2
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Tussenwoning

Omschrijving

SFEERVOLLE, RUIME UITGEBOUWDE TUSSENWONING MET TUIN

Ruime karakteristieke tussenwoning met maar liefst vier slaapkamers en twee badkamers. Het onderhoud is goed en door de uitbouw op de begane grond is er een ruime woonkamer met open keuken gecreëerd, met openslaande deuren naar de aangrenzende achtertuin met middag- en avondzon. Ook is er hierdoor een ruim dakterras gemaakt, toegankelijk via de overloop van de 1ste verdieping. Er is dubbele beglazing en diverse ramen zijn voorzien van rolluiken. Op de 2e verdieping zorgen de twee airco's in zowel de slaapkamer aan de voorzijde als aan de achterzijde tijdens de warme dagen voor extra comfort en tijdens de koude dagen voor electrische verwarming. Naast de dubbele beglazing zijn tevens het dak en de vloer geïsoleerd en zijn er 8 hoogrendement zonnepanelen (400 wp!) wat zorgt voor een lager energieverbruik. De ruimte, ligging en praktische indeling maken dit woonhuis extra aantrekkelijk!

LIGGING
Deze woning is gunstig gelegen in een rustige straat in de gewilde woonwijk Nieuw-Engeland. Alle voorzieningen bevinden zich op loopafstand, waaronder winkels voor de dagelijkse boodschappen op het Haroekoeplein maar ook supermarkten en speciaalzaken aan de levendige Kanaalstraat. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden, zoals café West, Jasmijn & Ik, BijBram en Koffie & Ik, voor koffie, lunch of een ontspannen avondje uit.

Voor recreatie biedt de omgeving mogelijkheden zoals het stadstrand SOIA (Strand Oog in Al), het terras van Landhuis in de Stad in Park Oog in Al, en de waterkant bij de Munt. Daarnaast zijn er meerdere sportscholen, speeltuinen, kinderdagverblijven en basisscholen in de buurt.

Het bruisende stadscentrum en het Centraal Station bevinden zich op korte loop- en fietsafstand. Vlakbij aan de Vleutenseweg zijn er bushaltes met meerdere busverbindingen en via de nabijgelegen uitvalswegen (A2/A12) is de woning goed bereikbaar per auto.

INDELING
Begane grond: Hal met toilet, meterkast en bergruimte, toegang naar de ruime woonkamer met vaste kastruimte en aan de achterzijde een open keuken. Aangrenzend aan de keuken is er via de openslaande deuren toegang naar de achtertuin.

1e Verdieping: ruime slaapkamer aan de voorzijde; badkamer met bad/douche combinatie, zwevend toilet en een wastafel. Slaapkamer aan de achterzijde en via de overloop is er toegang naar een dakterras.

2e Verdieping: overloop met vaste kast voor het opstellen van een wasmachine en droger; grote slaapkamer aan de voorzijde met hoog plafond wat deze kamer extra ruimtelijk maakt; slaapkamer aan de achterzijde; badkamer met douche, zwevend toilet en een wastafel.

Tevens is er boven de slaapkamer aan de achterzijde en de badkamer een bergvliering die van twee kanten toegankelijk is.

OVERIG
-Schilderwerk buiten 2022
-CV ketel (Nefit CW 6) 2018
-8 zonnepanelen (ca. 400 wp) 2021
-Meterkast vernieuwd in 2018
-Mechanische ventilatie
-Badkamers 2018 gerenoveerd
-Aircovoorziening 2e verdieping (2 units) uit 2021.

Kenmerken

Overdracht
Status: Onder bod
Koopprijs: € 649.000,-
Bouwvorm
Soort: Eengezinswoning
Type: Tussenwoning
Bouwvorm: Bestaande bouw
Liggingen: Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte: 113 m2
Perceel oppervlakte: 76 m2
Inhoud: 412 m3
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 4
Energie
Energieklasse: C
Isolatievormen: Dakisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas
Verwarming: CV ketel
Bouwjaar: 2018
Buitenruimte
Tuin: Achtertuin
Hoofdtuin: Achtertuin
Hoofdtuin oppervlakte: 23 m2
Positie: West
Achterom: Nee
Parkeergelegenheid
Garage: Geen garage
Voorzieningen
Voorzieningen: Rolluiken, Airconditioning, Zonnepanelen
Overig
Permanente bewoning: Ja
Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Goed
Huidig gebruik: Woonruimte
Huidige bestemming: Woonruimte
Lees meer