Van den Boschstraat 7

Utrecht
€ 565.000,- k.k.
5 kamers
5 slaapkamers
128 m2
Bouwjaar: 1920
Soort woning: Eengezinswoning
Type woning: Tussenwoning

Omschrijving

OUDERS VAN STUDERENDE KINDEREN OPGELET!

Uw zoon of dochter in een ruim tweekamer appartement met eigen keuken en badkamer met op de begane grond twee volledig zelfstandige studio's (met eigen keuken, toilet en douche) die bijvoorbeeld verhuurd kunnen worden om (een deel van) de maandlasten te voldoen? Dat is een mogelijkheid met deze woning.

RUIME WONING MET VIER STUDIO'S

Deze ruime woning bestaat uit twee studio's op de begane grond met ieder een eigen badkamer en eigen keuken. Op de eerste verdieping zijn er twee grote kamers met ieder een eigen keuken met een wasruimte en er is één (gedeelde) badkamer.

De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen en wordt vrij van huur opgeleverd.

Door de indeling en de voorzieningen is deze woning uitermate geschikt voor bijvoorbeeld: woningdelers, studerenden of wonen met praktijk aan huis.

LIGGING
De van den Boschstraat ligt in de wijk Lombok. Deze straat kenmerkt zich als een gezellige straat met in de nabije omgeving het Majellapark, Park Oog in Al, de Muntsluizen en de levendige Kanaalstraat. Er zijn vele voorzieningen in de directe omgeving zoals scholen, kinderdagverblijven, gezondheidscentra en diverse sportverenigingen. Het station en centrum van Utrecht liggen op fiets- en loopafstand. De directe uitvalswegen A2 en A12 zijn goed bereikbaar en OV is praktisch om de hoek gelegen.

INDELING
Begane grond studio 1: er zijn twee entrees één centrale entree en een eigen entree voor een studio met een woonkamer met aangrenzend een keuken en een doorgang naar een slaapkamer aan de achterzijde met een badkamer v.v. douche, toilet en wastafel.

Studio 2: toegang via een centrale entree: hal, woonkamer en vanuit de hal is er toegang naar een keuken en badkamer met douche, wastafel en toilet.

1e Verdieping: overloop en toegang naar ruime kamer. via de overloop is er toegang naar de keuken en een wasruimte. Tevens is er een badkamer welke is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

De andere kamer is eveneens ruim en voorzien van een keuken.

OVERIG:
Woning is thans verhuurd en wordt vrij van huur opgeleverd.
Mogelijkheid om te verhuren via de hospitaregeling.
Clausules koopovereenkomst: woning is niet bewoond geweest door de verkoper en ouderdomsclausule.
Verwarming via CV.
Dubbele beglazing.

Deze woning is ingemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN 2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Locatie

Kenmerken

Overdracht
Status: Verkocht
Koopprijs: € 565.000,-
Bouwvorm
Soort: Eengezinswoning
Type: Tussenwoning
Bouwjaar: 1920
Bouwvorm: Bestaande bouw
Liggingen: Aan rustige weg, In woonwijk
Indeling
Woonoppervlakte: 128 m2
Perceel oppervlakte: 74 m2
Inhoud: 502 m3
Aantal kamers: 5
Aantal slaapkamers: 5
Energie
Energieklasse: F
Isolatievormen: Dubbelglas
Verwarming: CV ketel
Buitenruimte
Tuin: Geen tuin
Achterom: Nee
Parkeergelegenheid
Garage: Geen garage
Overig
Permanente bewoning: Ja
Onderhoud binnen: Goed
Onderhoud buiten: Redelijk tot goed
Huidig gebruik: Woonruimte
Huidige bestemming: Woonruimte
Lees meer