Een gratis waardebepaling
van je huis.

Wil je snel weten wat je woning waard is? Wij regelen vrijblijvend een waardebepaling van je huis in Utrecht en Amersfoort. Je ontvangt gratis een overzicht met een onderbouwing van de te verwachten verkoopprijs van jouw woning.

De huizenmarkt is al langere tijd een verhitte markt. Dat heeft veel invloed op de verkoopprijzen. Vooral in Utrecht en Amersfoort zijn er flinke verschillen in de huizenprijzen. Met een waardebepaling van je huis heb je inzicht in de actuele waarde. Wanneer je jouw woning gaat verkopen heb je een goede onderbouwing voor de vraagprijs. Daarnaast heb je misschien overwaarde die je kunt gebruiken voor je nieuwe woning.

Vraag een gratis waardebepaling aan.

We nemen dezelfde werkdag nog contact met je op.
Naam(Vereist)
Adres
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Weet wat je huis waard is.

Een waardebepaling is een vrijblijvend advies van een makelaar over de actuele verkoopwaarde van jouw woning.

Waarom heb ik een waardebepaling nodig?
Met een waardebepaling krijg je inzicht in de actuele waarde van jouw woning. Wanneer je jouw woning wil verkopen is het belangrijk om dit inzicht te hebben. Zo kun je jouw vraagprijs onderbouwen en onderzoeken of je overwaarde hebt op de woning.
Wat is het verschil tussen een taxatie en een waardebepaling?
Naast een waardebepaling kun je bij ons ook een taxatierapport aanvragen. In dit rapport wordt door een onafhankelijke partij de waarde van jouw woning vastgesteld. Het verschil tussen een waardebepaling en taxatierapport is dat er aan een taxatierapport kosten zijn verbonden, waar de waardebepaling gratis aan te vragen is. Ga je een hypotheek afsluiten? Dan zal de adviseur vragen om een gevalideerd NWWI-taxatierapport van de woning en is een waardebepaling niet voldoende. Een NWWI-taxatierapport is bindend, een waardebepaling is vrijblijvend.
Hoe stelt een makelaar een waardebepaling op?
Een makelaar is altijd op de hoogte van de markt. Op basis van zijn of haar kennis en ervaring stelt de makelaar een advies op over de actuele verkoopwaarde van jouw woning.

Klantreviews

Deze klanten gingen je voor.